Δημήτρης Δημητρόπουλος - Εύη Ολυμπίτου, Αρχείο τον Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΠΟΝ. Συλλογή Αρχείων Σύγχρονης Κοινωνικής Ιστορίας. Κατάλογοι και Ευρετήρια, ΙΑΕΝ- ΕΙΕ/ΚΝΕ, αρ. 35, Αθήνα 2000 - ΒΑΡΩΝ-ΒΑΣΑΡ ΟΝΤΕΤ (Μνήμων, 2002)
Δεν παρατίθεται περίληψη.