ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ. 20 ΧΡΟΝΙΑ ΙΑΕΝ - ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ Ε.; ΚΟΚΚΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ; ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΛΕΞΗΣ; ΣΚΟΥΤΕΡΗ-ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΕΛΕΩΝΟΡΑ; ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ; ΓΙΑΝΝΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ; ΑΣΔΡΑΧΑΣ ΣΠΥΡΟΣ Ι.; ΗΛΙΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΣ; ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ (Μνήμων, 2003)
Δεν παρατίθεται περίληψη.