Το περιοδικό Zapiski Istoriko-Filologichnogo Tovarìstva Andriìa Bilets’kogo, Σημειώσεις Ιστορικοφιλολογικού Συλλόγου "Ανδρέας Μπιλέτσκυ" και οι ελληνικές μελέτες στην Ουκρανία - ΤΣΕΡΝΟΥΧΙΝ ΕΥΓΕΝΙΟΣ (Μνήμων, 2004)
...