Έφη Κάννερ, Έμφυλες κοινωνικές διεκδικήσεις από την Οθωμανική Αυτοκρατορία στην Ελλάδα και στην Τουρκία. Ο κόσμος μιας ελληνίδας χριστιανής δασκάλας, Αθήνα, εκδόσεις Παπαζήση, 2012 - ΡΙΖΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ (Μνήμων, 2014)
Δεν παρατίθεται περίληψη στα ελληνικά.