ΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΥΠΟΥ. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β ́ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ - ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΑΚΗΣ (Μνήμων, 2016)
Δεν παρατίθεται περίληψη στα ελληνικά.