Γιάννης Ν. Γκλαβίνας, Οι μουσουλμανικοί πληθυσμοί στην Ελλάδα (1912-1923). Από την ενσωμάτωση στην ανταλλαγή, Θεσσαλονίκη, εκδ. Αντ. Σταμούλης, 2013 - ΠΛΟΥΜΙΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Γ. (Μνήμων, 2016)
Δεν παρατίθεται περίληψη στα ελληνικά.