Άγγελος Νταλαχάνης, Ακυβέρνητη παροικία. Οι Έλληνες στην Αίγυπτο από την κατάργηση των προνομίων στην έξοδο 1937-1962, Ηράκλειο, Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης, 2015 - Αγριαντώνη, Χριστίνα (Μνήμων, 2019)
Δεν διατίθεται περίληψη