ΤΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ «ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ‘‘ΤΟ ΑΣΤΡΟ’’»: ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ (1927-1931) - ΠΑΠΑΠΟΛΥΒΙΟΥ, ΠΕΤΡΟΣ (Μνήμων, 2024)
Δεν διατίθεται περίληψη στα ελληνικά