Ίκαρος Μαντούβαλος, Από το Μοναστήρι στην Πέστη. Επιχείρηση και αστική ταυτότητα της οικογένειας Μάνου (τέλη 18ου αιώνα – 19ος αιώνας), Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Φιλοσοφική Σχολή, Βιβλιοθήκη Σοφίας Ν. Σαριπόλου, Αθήνα 2016 - ΣΑΡΑΦΗΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ (Μνήμων, 2024)
Δεν διατίθεται περίληψη