Γιάννης Κόκκωνας, Ἔγρεο, φίλα μᾶτερ. Προσωποποιήσεις της Ελλάδας στα χρόνια της Τουρκοκρατίας, Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης, Αθήνα 2018 - ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ , ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ Ε. (Μνήμων, 2024)
Δεν διατίθεται περίληψη