MA PURE VI È QUESTA STRADA DI MEZZO. ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΕΘΟΡΙΟΥ (16ος-18ος ΑΙ.) - ΛΑΠΠΑ, ΔΑΦΝΗ (Μνήμων, 2024)
ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.