Δημήτριος Π. Φατούρος, 1907-1995, Το θαύμα του «Ορφέα» 1952 — Οι απαρχές των «Γιορτών Λόγου και Τέχνης». Ιστόρηση και κατάθεση μαρτυριών, Επιλεγόμενα-επιμέλεια, Τριαντάφυλλος Ε. Σκλαβενίτης, Λευκάδα, Μουσικοφιλολογικός Όμιλος «Ορφεύς», 2017 - ΤΣΕΡΕΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΠ. (Μνήμων, 2024)
ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.