Πόλεμος, κράτος και κοινωνία στο Ιόνιο πέλαγος (τέλη 14ου – αρχές 19ου αιώνα), επιστημονική διεύθυνση: Γεράσιμος Δ. Παγκράτης, Αθήνα, Ηρόδοτος, 2018 - ΔΟΝΟΣ, ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ Α. (Μνήμων, 2024)
Δεν παρατίθεται περίληψη