Άννα Ματθαίου, Οικογένεια και σεξουαλικότητα, μεταξύ παράδοσης και νεωτερικότητας. Ελληνικές μαρτυρίες, 17ος – αρχές 19ου αι., Αθήνα, Εκδοτικός Οίκος Μέλισσα, 2019 - ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Μνήμων, 2024)
Δεν παρατίθεται περίληψη