ΣΠΟΓΓΑΛΙΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΟΘΩΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ (1830-1840) - ΑΝΤΥΠΑΣ, ΜΗΝΑΣ (Μνήμων, 2024)
Δεν διατίθεται περίληψη στα ελληνικά.