ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΜΕΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (ΟΕΚΑ) ΩΣ ΠΡΩΙΜΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ, ΘΕΟΦΙΛΟΣ (Μνήμων, 2024)
Δεν διατίθεται περίληψη στα ελληνικά.