ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΘΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ : ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΚΜΣ - ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ; ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΥΡΙΑΚΗ; ΜΕΛΙΟΥ, ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (Μνήμων, 2024)
Δεν διατίθεται περίληψη στα ελληνικά.