ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ (1941-1944/45): ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ - ΧΑΡΤΟΜΑΤΣΙΔΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ; ΤΣΟΥΡΜΑ, ΝΑΤΑΛΙΑ (Μνήμων, 2024)
Δεν διατίθεται περίληψη στα ελληνικά.