ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΟΛΕΜΟΥ: Η ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 1685 ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΟΥ - ΠΟΥΛΙΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Μνήμων, 2024)
Δεν διατίθεται περίληψη στα ελληνικά.