«ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΜΕΣΑ». ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ - ΣΙΧΑΝΗ, ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ (Μνήμων, 2024)
Δεν διατίθεται περίληψη στα ελληνικά.