ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, ΒΥΡΩΝ; ΚΟΛΙΑΣ, ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ; ΚΟΥΤΖΑΚΙΩΤΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ; ΛΙΒΑΝΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ; ΛΟΥΠΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ; ΜΕΡΙΑΝΟΣ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (Μνήμων, 2024)
Δεν διατίθεται περίληψη στα ελληνικά.