«ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ»: Κώστας Παπαηλιού – Αναστασία Τσαγκαράκη, Ο Κατάλογος των Φιλελλήνων του Ερρίκου Φορνέζη, Αθήνα, Εκδόσεις Παρισιάνου, 2021· Γουλιέλμος Μπαρτ – Μαξ Κέριχ-Κορν, Η Εποχή των Φιλελλήνων. Με αναλυτικό κατάλογο των Ευρωπαίων και Αμερικανών Φιλελλήνων, εισαγωγή-επιμέλεια Κώστας Παπαηλιού, Αθήνα, Εκδόσεις Παρισιάνου, 2021· Αναστασία Τσαγκαράκη, Οι Γάλλοι Φιλέλληνες στον Αγώνα της ανεξαρτησίας. Η συμβολή των Γάλλων στην οργάνωση του ελληνικού τακτικού στρατού κατά την περίοδο 1821-1831, Αθήνα, Εκδόσεις Παρισιάνου, 2021 - ΣΦΟΙΝΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (Μνήμων, 2024)
Δεν διατίθεται περίληψη στα ελληνικά.