Γεωργία Γκότση (εισαγωγή – κείμενο – σχόλια), Ελίζαμπεθ Μ. Έντμοντς. Μια βικτωριανή βιογραφεί τον Ρήγα, Ινστιτούτο Ιστορικών Ερευνών / Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, σειρά Ιστορική Βιβλιοθήκη 1821, Αθήνα 2020 - ΕΛ ΓΚΕΝΤΙ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Μνήμων, 2024)
Δεν διατίθεται περίληψη στα ελληνικά.