Ελένη Μπενέκη (επιμ.), Ο αγροτικός τομέας στην Ελλάδα. 200 χρόνια Ιστορίας. Προκλήσεις και προοπτικές, Τράπεζα Πειραιώς, Αθήνα 2021 - ΑΓΓΕΛΗΣ-ΔΗΜΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Μνήμων, 2024)
Δεν διατίθεται περίληψη στα ελληνικά.