«Αιτούμεν άμεσον απομάκρυνσιν τούτου». Οι προσφυγικοί σύλλογοι του Μεσοπολέμου απέναντι στους «σατραπίσκους» υπαλλήλους των υπηρεσιών της αποκατάστασης - ΤΟΥΡΓΕΛΗ, ΓΙΩΤΑ (Μνήμων, 2025)
Δεν διατίθεται περίληψη στα ελληνικά.