Ίλια Χατζηπαναγιώτη-Sangmeister, Η «άδηλος» ιστορία του ιατροφιλοσόφου Ευσταθίου. Επιστήμη και νεωτερικές ιδέες στη νοτιοανατολική Ευρώπη του όψιμου Διαφωτισμού, Ηράκλειο, Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης, 2021 - ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Μ. (Μνήμων, 2025)
-