Γεώργιος Ν. Λεοντσίνης, Το ναυάγιο του «Μέντορος» στις ακτές των Κυθήρων και η διάσωση των γλυπτών του Παρθενώνα, Πρόλογος Γεώργιος Βάρδας, Αθήνα, Ινστιτούτο του Βιβλίου – Καρδαμίτσα, 2023 - ΚΑΠΟΥΡΑΝΗΣ, ΑΙΝΕΙΑΣ (Μνήμων, 2025)
-