ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΥ. Ο ΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΡΙΩΝ - ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΑΚΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (Μνήμων, 2025)
-