Χρονικὸ τῆς Ἑταιρείας Μελέτης Νέου Ἑλληνισμοῦ 2008: Διοικητικὸ Συμβούλιο καὶ Ἐξελεγκτικὴ Ἐπιτροπὴ 2008-2009Α΄ Συναντήσεις - συζητήσεις Β΄ Βιβλιοθήκη ΕΜΝΕ – Μνήμων (Ἑλένη Μολφέση) - Mnimon, Mnimon (Μνήμων, 2011)
no abstract