Χρονικὸ τῆς Ἑταιρείας Μελέτης Νέου Ἑλληνισμοῦ: Διοικητικὸ Συμβούλιο 2006-2007, 2007-2008. Ἐξελεγκτικὴ Ἐπιτροπὴ 2006-2007, 2007-2008 Α΄ Συναντήσεις- συζητήσεις Β΄ Βιβλιοθήκη ΕΜΝΕ – Μνήμων (Ἑλένη Μολφέση) Γ΄ Ἐκδόσεις Δ΄ Βιβλιογραφία Cd-rom - Mnimon, Mnimon (Μνήμων, 2011)
no abstract