Βιβλιοκρισίες: Marie-Carmen Smyrnelis, Une société hors de soi. Identités et relations sociales à Smyrne aux XVIIIe et XIXe siècles (Ἔφη Κάννερ) π. Βικέντιος Κουρελάρου, Οἱ ἐκκλησίες τῶν ἑλληνικῶν κοινοτήτων τῆς Ρουμανίας τὸν ΙΘ΄ αἰώνα (Φλορὶν Μαρινέσκου) Εἰρήνη Ριζάκη, Οἱ «γράφουσες» Ἑλληνίδες. Σημειώσεις γιὰ τὴ γυναικεία λογιοσύνη τοῦ 19ου αἰώνα (Νάσια Γιακωβάκη) Ἐθνικὸ Ἵδρυμα Ἐρευνῶν 1958-2008, Ἵδρυση – πορεία – προοπτικές, ἐπιμέλεια Τριαντάφυλλος Ε. Σκλαβενίτης (Ἕλλη Δρούλια) - Mnimon, Mnimon (Μνήμων, 2011)
no abstract