ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΑΙ ΜΕΤΑΒΟΛΑΙ ΤΩΝ ΡΟΔΙΩΝ ΑΠΟ TOY ΕΤΟΥΣ 404 π.Χ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 351 π.Χ. - PAMΟY - ΧΑΨΙAΔH, AΝΝA (Μνήμων, 1972)
<!--[if gte mso 9]> Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]--> Δεν παρατίθεται περίληψη. <!--[if gte mso 9]> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <![endif]-->