ΑΝΕΚΔΟΤΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ Γ. ΣΚΛΗΡΟΥ ΣΤΟΝ Γ. Ν. ΠΟΛΙΤΗ. Από τις «παλιές καλές μέρες της Ιένας» στην «ανίερον πραγματικότητα» της βιοπάλης στην Αίγυπτο - ΣΤΑΥΡΙΔΗ - ΠΑΤΡΙΚΙΟΥ, ΡΕΝΑ (Μνήμων, 1979)
Δεν παρατίθεται περίληψη.