Αντώνης Λιάκος, Η Σοσιαλιστική Εργατική Ομοσπονδία Θεσσαλονίκης (Φεντερασιόν) και η Σοσιαλιστική Νεολαία / Ρένα Σταυρίδη-Πατρικίου, Ο Γ. Σκληρός στην Αίγυπτο - ΜΑΤΘΑΙΟΥ, ΣΟΦΙΑ (Μνήμων, 1989)
Δεν παρατίθεται περίληψη.