ΙΣΤΟΡΙΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΗΓΕΣ. ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ - ΜΠΕΝΒΕΝΙΣΤΕ, PIΚA (Μνήμων, 1993)
<!--[if gte mso 9]> Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]--><span style="font-size: 10.0pt; font-family: Verdana; mso-fareast-font-family: "Times New Roman"; mso-bidi-font-family: "Times New Roman"; mso-ansi-language: EL; mso-fareast-language: EL; mso-bidi-language: AR-SA;">Δεν παρατίθεται περίληψη.<!--[if gte mso 9]> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <![endif]-->