Π. Ε. Πετράκης (μέ τη συνεργασία του Χ. Πανώριου), Τα σημεία καμπής στη δραστηριότητα της ελληνικής οικονομίας (1840-1913), Αθήνα, ΜΙΕΤ, 1992, 234 σ. - ΑΓΡΙΑΝΤΩΝΗ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ (Μνήμων, 1993)
<!--[if gte mso 9]> Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]--><span style="font-size: 10.0pt; font-family: Verdana; mso-fareast-font-family: "Times New Roman"; mso-bidi-font-family: "Times New Roman"; mso-ansi-language: EL; mso-fareast-language: EL; mso-bidi-language: AR-SA;">Δεν παρατίθεται περίληψη.<!--[if gte mso 9]> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <![endif]-->