Στέλιος Α. Παπαδόπουλος - Διάκ. Χρυσόστομος Φλωρεντής, Νεοελληνικό Αρχείο Ι. Μονής Ιωάννου Θεολόγου Πάτμου. Κείμενα για την Τεχνική και την Τέχνη, Πολιτιστικό Τεχνολογικό Ίδρυμα ΕΤΒΑ, Αθήνα 1990, 430 σ. - ΟΛΥΜΠΙΤΟΥ, ΕΥΔΟΚΙΑ (Μνήμων, 1992)
<!--[if gte mso 9]> Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]--><span style="font-size: 10.0pt; font-family: Verdana; mso-fareast-font-family: "Times New Roman"; mso-bidi-font-family: "Times New Roman"; mso-ansi-language: EL; mso-fareast-language: EL; mso-bidi-language: AR-SA;">Δεν παρατίθεται περίληψη.<!--[if gte mso 9]> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <![endif]-->