ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΔΕΜΑΘΑΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: Νομισματικές κρίσεις και η κρατική τους διαχείριση στην Ελλάδα, 1880-1930 - ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ (Μνήμων, 1995)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract]