Γιώργος Μαργαρίτης, Από την Ήττα στην Εξέγερση. Ελλάδα: Άνοιξη 1941 - Φθινόπωρο 1942. Mark Mazower, Inside Hitlers Greece. The Experience of Occupation, 1941-1944 - ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΗΣ, ΠΡΟΚΟΠΗΣ (Μνήμων, 1995)
Δεν παρατίθεται περίληψη.