Δήμητρα Ανδριτσάκη-Φωτιάδη, Κατάλογος παλαιών έντυπων της ιστορικής Βιβλιοθήκης Μηλεών Πηλίου / Νίκος Ανδριώτης και Ρέννος Οιχαλιώτης, Βιβλιοθήκες της Σίφνου. Κατάλογος εντύπων. Οι βιβλιοθήκες της Ι.Μ. Βρύσης και του Γυμνασίου - ΑΛΕΞΗΣ, ΠΟΛΙΤΗΣ (Μνήμων, 1995)
Δεν παρατίθεται περίληψη.