Aleida Assmann, Construction de la mémoire nationale. Une brève histoire de l'idée allemande de Bildung, μετάφραση από τα γερμανικά: Françoise Laroche - ΜΑΝΕ, ΣΤΕΛΛΑ (Μνήμων, 1996)
Δεν παρατίθεται περίληψη.