ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. 'Απάντηση στο βιβλιοκριτικό άρθρο του κ. Ι. Κοκκινάκη, «Νομισματική Ιστορία του Ελληνικού Κράτους, 19ος αι.» (Μνήμων 17, 1995, σ. 181-206) - ΔΕΜΑΘΑΣ, ΖΑΧΑΡΙΑΣ; ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ; ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ (Μνήμων, 1996)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract]