Ο ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ: Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ «ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΩΣ ΕΞ ΕΥΡΩΠΗΣ» - ΒΕΝΤΟΥΡΑ, ΛΙΝΑ; ΓΚΡΟΥΤΣΗ, ΔΗΜΗΤΡΑ (Μνήμων, 2012)
Δεν παρατίθεται περἰληψη στα ελληνικά.