Κατερίνα Μπρέγιαννη, Νεοελληνικό νόμισμα. Κράτος και ιδεολογία από την Επανάσταση έως το Μεσοπόλεμο, Ακαδημία Αθηνών, Κέντρον Ερεύνης της Ιστορίας του Νεωτέρου Ελληνισμού, Αθήνα 2011 - ΚΟΥΤΖΑΚΙΩΤΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ (Μνήμων, 2012)
Δεν παρατίθεται περίληψη.