Δημήτρης Δ. Αρβανιτάκης, Στον δρόμο για τις πατρίδες. Η Ape italiana a Londra, ο Ανδρέας Κάλβος, η ιστορία, Βιβλιοθήκη του Μουσείου Μπενάκη, Αθήνα 2010 / Απολογία της αυτοκτονίας. Ένα αφελές κείμενο του Ανδρέα Κάλβου, Μουσείο Μπενάκη, Αθήνα 2012 - ΛΟΥΚΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ (Μνήμων, 2012)
Δεν παρατίθεται περίληψη.