ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΕΖΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΓΑΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ - ΚΑΦΕΤΖΑΚΗ, TONIA (Μνήμων, 2003)
Δεν παρατίθεται περίληψη στα ελληνικά.