ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ. 20 ΧΡΟΝΙΑ ΙΑΕΝ - ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ Ε.; ΚΟΚΚΩΝΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ; ΠΟΛΙΤΗΣ, ΑΛΕΞΗΣ; ΣΚΟΥΤΕΡΗ-ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ, ΕΛΕΩΝΟΡΑ; ΚΟΥΛΟΥΡΗ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ; ΓΙΑΝΝΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ; ΑΣΔΡΑΧΑΣ, ΣΠΥΡΟΣ Ι.; ΗΛΙΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ; ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ (Μνήμων, 2003)
Δεν παρατίθεται περίληψη.