ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ, 15ος-19ος ΑΙΩΝΑΣ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ - ΔΡΟΥΛΙΑ, ΛΟΥΚΙΑ; ΚΟΚΚΩΝΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ; ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ Ε.; ΣΤΑΪΚΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΠ. (Μνήμων, 2004)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract]