ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΨΥΧΡΟ ΠΟΛΕΜΟ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΕΊΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΟΛΊΤΊΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ - ΤΕΝΕΚΕΤΖΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν. (Μνήμων, 2014)
Δεν παρατίθεται περίληψη στα ελληνικά.