Οι αετοί, το λιοντάρι, το σφυροδρέπανο και ο φοίνικας: Οι εξωτερικές σχέσεις της Ελλάδας αμέσως πριν και κατά τη διάρκεια της δικτατορίας των συνταγματαρχών: Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκης, Από τον Ανένδοτο στη Δικτατορία (επιμ. Μανώλης Βασιλάκης), Αθήνα, εκδόσεις Παπαζήση, 2009 / Σωτήρης Βαλντέν, Παράταιροι εταίροι: Ελληνική Δικτατορία, κομμουνιστικά καθεστώτα και Βαλκάνια (1967-1974), Αθήνα, Πόλις, 2009 - ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Μνήμων, 2014)
Δεν παρατίθεται περίληψη στα ελληνικά.